Yhteystiedot

Juha Laukkanen
Puh/Tel +358 41 708 5055 laukkanensytkyt@gmail.com


LUNTA - Talven taikaa

lunta_talventaikaa.jpgKansallisteatteri ja Nukketeatteri Sytkyt vievät lapset vanhan teatteritalon jännittävään ja taianomaiseen maailmaan.

Nukkenäyttelijä Juha ja Mikko-nukke tapaavat lapset Suuren näyttämön aulassa. Matka portaita ylös alkaa yhdessä. Puolimatkassa ikkunan lasimaalaus herää henkiin ja taikoo Mikon ilkeäksi! Lasten on pelastettava Mikko muuttamalla hänet taas kiltiksi. Porrasseikkailun jälkeen toisessa kerroksessa odottaa luminen nukketeatterinäyttämö: Lunta! -satu voi alkaa…

Esitys on suunnattu 2 - 5-vuotiaille
Kesto: 30 minuuttia
Esiintyjä: Juha Laukkanen
Kantaesitys 26.1.2013

Nukketeatteri Sytkyjen vierailuesitykselle Lunta! on järjestetty suuren kysynnän vuoksi lisänäytäntöjä helmikuun lauantaiaamupäiville. Lisäesitysten liput ovat myynnissä.

Juha Laukkasen haastattelu 11.1.2013 Yle Puheessa, kuuntele tästä linkistä...

Skenet: Lunta-esitys tutustuttaa perheen pienimmät teatterin lumoon, lue lisää...

 "Ihana Nukketeatteri Sytkyjen esitys "Lunta!" Kansallisteatterissa. Niin suloinen johdatus teatterin taikaan ja kertomus ystävyyden tärkeydestä ♥ Esitys sopii 2-5-vuotiaille, viekää ihmeessä lapset katsomaan, tulee niin hyvä mieli aikuisellekin. Kiitos Juha Laukkanen!!!!"

Lue Demari-lehden kritiikki
Lue Huvudstadbladet-lehden kritiikki

Nukketeatteri on ihmiselle hyväksi
Talvipuutarhaan kuulemaa pääsisäissatua ”Lunta”. Luvattoman harvoin tulee piipahdettua tässä kaupungin keitaassa, ja nyt ensikertaa pääsiäisen aikaan, jolloin Talvipuutarhassa tarjoillaan perinteisesti nukketeatteria nukketaiteilija Laukkasen johdolla. Lue Staditintin blogipostaus 6.4.2015 kokonaisuudessaan tästä...